Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

      ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦ/ΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                 ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
       ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
               ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ


Στις 7 Νοέμβρη διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα περιφερειακά συμβούλια. Στις εκλογές αυτές έχω την τιμή να συμπεριλαμβάνομαι μαζι με αξιόλογα στελέχη στο ψηφοδέλτιο ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με περιφερειάρχη τον Βασίλη Κικίλια και αντιπεριφερειάρχη του βόρειου τομέα τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και θέλω να υπηρετήσω το στοίχημα της νέας γενιάς που επιθυμεί να πορευθεί με αισιοδοξία για το μέλλον με νεες ιδέες, σαφείς πολιτικές, πρωτοποριακές προτάσεις, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα για μία Αττική που όλοι οραματιζόμαστε.
Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε όλοι. Με την προοπτική και την πίστη ότι στη νέα εποχή οι νέοι άνθρωποι θα δώσουν ένα ηχηρό παρον, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την επιτυχία των υψηλών στόχων μας. Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για μία περιφερειακή διοίκηση αξιοπρέπειας, δυναμισμού και υπερηφάνειας.
Φιλικά
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
οικ: 210 80 40 276
εργ: 210 80 47 286 , 210 80 42 598
κιν: 6974151685

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Μιλτιάδης Παπαδάκης, γιος του Κώστα Παπαδάκη και της Αλεξάνδρας Λιοδήμου, γεννήθηκε και ζει στα Μελίσσια από το 1954. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Πυροβολικού. Είναι παντρεμένος με τη Μάρθα Γκιονουλιάν και έχει 2 κόρες, την Αλεξάνδρα και τη Σοφία, φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πτυχιούχος μαθηματικός του πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετεί τη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1982. Σήμερα διδάσκει στο Λύκειο Μελισσίων στο οποίο είναι και Διευθυντής. Απο τον Μάιο του 2007 είναι πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Μελισσίων, εκλεγμένος δύο συνεχόμενες φορές με ποσοστά 58% και 74% αντίστοιχα. Τα τελευταία 6 χρόνια εκπροσωπεί το κλάδο των καθηγητών, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε τομέα Α-Γ Β. Αθήνας. Επιπλέον, ήταν σύνεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε. στα τελευταία δύο συνέδρια. Είναι μέλος της ΕΚΟ εκπαιδευτικών της Νέας Δημοκρατίας και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και γεν. γραμματέας της Δ.Α.Κ.Ε. τομέα Α-Γ Β. Αθήνας. Το 2009 εκλέχθηκε πανελλαδικά στο Δ.Σ. της Δ.ΑΚ.Ε. εκπαιδευτικών. Έχει πλούσια κοινωνική δράση, αφού υπήρξε γεν. γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων καθώς και του Λυκείου Μελισσίων. Είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μελισσίων και του Δήμου Ν. Πεντέλης. Το 2006 διετέλεσε υπεύθυνος διαχείρισης στο πρόγραμμα του Kέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) για την προώθηση της ισότητας των φύλων. Τέλος, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μαθηματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου