Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑνακοίνωσηΣυλλογου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Όπως γνωρίζετε την Τετάρτη 6/10 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συζητήθηκαν θέματα σοβαρά για την λειτουργία του σχολείου, αν και για άλλη μια φορά η προσέλευση ήταν απλά απογοητευτική, κυρίως όταν γίνεται συζήτηση για σοβαρά θέματα της λειτουργίας του σχολείου, δηλαδή του χώρου που τα παιδιά μας περνούν το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας.
Παράλληλα με την συζήτηση των προβλημάτων, έγινε και η έναρξη των διεργασιών για την διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Θεωρούμε υποχρέωση όλων την συμμετοχή τους στην διαδικασία των εκλογών, είτε από την πλευρά του υποψηφίου, μια ιδιότητα άκρως τιμητική για κάθε γονιό, είτε από την πλευρά του ψηφοφόρου.
Οι γονείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ του Συλλόγου, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από στο γραφείο της Διεύθυνσης. Οι αιτήσεις κατατίθενται είτε στο γραφείο της Διεύθυνσης, είτε στην πρόεδρο του Δ.Σ μέχρι την Τετάρτη 13/10.
Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Τετάρτη 20/10/2010, σε κλειστή κάλπη που θα βρίσκεται κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων στην διαδικασία ανάδειξης των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου, εκτός από υπεύθυνη πράξη, είναι και ένα τρανό παράδειγμα προς τα παιδιά μας, που τα βοηθάει να κατανοήσουν την αξία του δικαιώματος της εκλογής αλλά κυρίως τα μπολιάζει την ιδέα του ενεργού μέλλους της κοινωνίας.
                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                   Η Πρόεδρος______________________Ο Γεν. Γραμματέας
           Σκουδριάνου –Βέργου Βούλα__ ________Ματούσης Ι. Μιχάλης
http://sgk2dm.blogspot.com/2010/10/610.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου