Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ"

                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός "ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ", με υποψήφιο Δήμαρχο το ΝΙΚΟ ΤΟΛΙΟ ανακοίνωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Μελισσίων, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού για τους δήμους Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης.
Ο κ. Τόλιος στην ομιλία του, τόνισε ότι η συγκρότηση του συνδυασμού του, βσίζεται στον δημοτικό συνδυασμό "Μελίσσια Αναγέννηση" καθώς και σε δημοτικές κινήσεις και φορείς της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης.
Ο κ. Τόλιος επεσήμανε ότι ο συνδυασμός "ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ", είναι ο πραγματικά μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός και κάλεσε τον κόσμο να μην αποπροσανατολίζεται από τους δήθεν "ανεξάρτητους" που όλα τα προηγούμενα χρόνια στεγάζονταν κάτω από κομματικές ομπρέλες.

"Ο Συνδυασμός ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ" δημιουργήθηκε για να ενώσει τους τρεις δήμους σεβόμενος την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες του" τόνισε ο κ. Τόλιος.
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, παροτρύνοντας τους να χαλάσουν τα σχέδια των υπολοίπων κομματικών συνδυασμών, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό "ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ", σε πρωταγωνιστή της εκλογικής μάχης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου