Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καλή Σχολική Χρονιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, εύχεται καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή σχολική χρονιά, παραγωγική και γεμάτη υγεία, τόσο στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου μας, όσο και στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.
Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε τους μαθητές της Α΄ τάξης και διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι το ΔΣ του Συλλόγου θα είναι συνέχεια δίπλα τους για να τους βοηθήσει σε αυτά τα πρώτα βήματα τους, στο ταξίδι προς στην μάθηση που μόλις άρχισε.
Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την Κα Τσούτη, την νέα Διευθύντρια του σχολείου μας και ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο που άρχισε το έργο της. Είμαστε σίγουροι ότι έχει και τις ικανότητες αλλά και την όρεξη να προσφέρει σημαντικό έργο στο σχολείο μας. Ο Σύλλογος θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια της νέας διεύθυνσης και του συλλόγου των δασκάλων και θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, στην επίτευξη των στόχων.
Είναι γεγονός ότι αυτή η σχολική χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, είναι εμπόδιο για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων, μεταξύ αυτών και του δικού μας. Για αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη η βοήθεια όλων μας, ακόμα και για την συντήρηση κάποιων υποδομών του σχολείου μας, αφού σε κάποιες περιπτώσεις ίσως η βοήθεια που θα πρέπει να περιμένουμε από τις υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη συντήρησης τους, δεν θα είναι επαρκής. Εντός των ημερών θα έχουμε καταλήξει σε μια λίστα από απλές εργασίες συντήρησης που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, την οποία θα σας κοινοποιήσουμε ώστε να προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία κάποιων γονιών που πιθανών να έχουν τόσο την τεχνική κατάρτιση όσο και τον εξοπλισμό (εργαλεία) για την επιδιόρθωσή τους.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς των νέων μαθητών, αλλά και να θυμίσουμε στους παλιότερους τους τρόπους και τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του ΔΣ του Συλλόγου.
Το ΔΣ του Συλλόγου απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Σκουδριάνου-Βέργου Βούλα
Αντιπρόεδρος: Βουρλιάς Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Ματούσης Μιχάλης
Ταμίας: Μιναρετζής Ιωάννης
Έφορος: Σκουδριάνος Νίκος
Μέλος: Πρινιωτάκης Γεώργιος
Μέλος: Μάρτη Κωψιά Μερσίνα
Αναπλ/τικό Μέλος: Μυριαγκός Γεώργιος
Η επικοινωνία σας με τον σύλλογο μπορεί να γίνει στους παρακάτω αριθμούς:
210 8041260 (τηλέφωνο σχολείου)
6972 233 407 (Σκουδριάνου Βούλα, Πρόεδρος ΔΣ)
6936 708 224 (Ματούσης Μιχάλης, Γεν. Γραμματέας)
Με e-mail στην διεύθυνση:
sgk2dm@gmail.com
και με σχόλια στην σελίδα:
http://www.sgk2dm.blogspot.com/
Όσοι από τα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών, ή και τους δασκάλους του σχολείου, έχουν e-mail διεύθυνση, στείλτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο / e-mail) στο e-mail του Συλλόγου, ώστε να καταχωρηθείτε στη σχετική λίστα και να λαμβάνετε τις ενημερώσεις και πληροφορίες ηλεκτρονικά. Στείλτε μας τις ιδέες σας και τους προβληματισμούς σας για το σχολείο και την λειτουργία του.
Για άλλη μια φορά, ευχόμαστε σε όλους Καλή Σχολική Χρονιά.
Είμαστε στην διάθεσή σας, για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Η Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας
Σκουδριάνου –Βέργου Βούλα                          Ματούσης Ι. Μιχάλης


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου