Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κατάληψη και καταγγελίες

Διαψεύδονται από γονείς, που ήταν μάρτυρες όσων συνέβησαν χθες,  Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων, ότι ο διευθυντής ή οι καθηγητές χτύπησαν μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη που επιχειρήθηκε να γίνει.
Παραδέχονται, ωστόσο, ότι ο διευθυντής του σχολείου, με τη βοήθεια δύο καθηγητών, έσπασαν τις αλυσίδες που κρατούσαν κλειστή την πόρτα του σχολείου.
Από την πλευρά τους, επίσης, σημειώνεται ότι η απόφαση για την κατάληψη που επιχειρήθηκε να γίνει το πρωί της Δευτέρας ήταν παράνομη, δεδομένου ότι δεν έχει συσταθεί ακόμα δεκαπενταμελές που θα νομιμοποιούταν να λάβει μια τέτοια απόφαση.Οι μαθητές πάντως που συμμετείχαν στην κατάληψη κατηγορούν καθηγητές για προσβλητική συμπεριφορά έναντι των μαθητών, καταγγέλλουν επίσης το κλείδωμα της πόρτας του σχολείου στις 8:10, που έχει ως αποτέλεσμα παιδιά να μένουν έξω και να παίρνουν απουσία την 1η ώρα του μαθήματος, ενώ διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις βιβλίων και καθηγητών και για το γεγονός ότι ποτέ δεν υπάρχει χαρτί υγείας στην τουαλέτα.

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 12:49
 Κατερίνα Καρύγιαννη
http://www.amarisia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=30939:2010-10-12-09-53-14&catid=111:new&Itemid=219

Ξύλο στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων!!!

Αυτή τη στιγμή στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων στο οποίο οι μαθητές οργάνωσαν κατάληψη, ο Δ/ντής αφού έσπασε τις αλυσίδες φρόντισε να σπάσει στο ξύλο και τα παιδιά.
Τουλάχιστον ένας μαθητής είναι ματωμένος, έχει πάει ήδη η αστυνομία και οι υπόλοιποι μαθητές πάνε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν τον Δ/ντη.
 Αιτήματα της κατάληψης:
1) Η απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγητών οι οποίοι προσβάλουν συνέχεια μαθητές,
2) Κλείδωμα της πόρτας από τις 8.10 με αποτέλεσμα να μένουν έξω παιδιά και να παίρνουν απουσία την 1η ώρα (ενώ τους κρατάνε στην τάξη),
3) Δεν υπάρχει ποτέ χαρτί υγείας στις τουαλέτες &
4) Ελλείψεις βιβλίων και καθηγητών.
11/10/2010 11:53:00
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/44314.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου