Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επιστολή του συνδυασμού προς Ν.Π.Δ.Δ,
Κοινωφελείς Επιχειρήσεις, Σχολικές Επιτροπές & Σύλλογο Εργαζομένων

Στο Δήμο Μελισσίων όπως αποδείχθηκε με την κατάθεση του ταμία στη Δημαρχιακή Επιτροπή της 31.08.2009, υπήρχε ένας ανορθόδοξος και παράνομος τρόπος λειτουργίας της ταμειακής υπηρεσίας με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου.
Τα φαινόμενα αυτά, ύστερα από επανειλημμένες επισημάνσεις μας και χάρη στην σθεναρή πλέον στάση των στελεχών της ταμειακής υπηρεσίας, έχουν σταματήσει στο Δήμο.Δυστυχώς άρχισαν όμως να εμφανίζονται σε νομικά πρόσωπα του Δήμου με παράνομες μεταφορές-δανεισμούς χρημάτων.
Θέλουμε να σας επισημάνουμε τις βαρύτατες ευθύνες των οργάνων που ασκούν διοίκηση για τέτοιες ενέργειες και να σας ζητήσουμε να λειτουργήσετε ως οι νόμοι ορίζουν. Άγνοια νόμου δεν υπάρχει, ούτε επίκληση «δεν το έκανα εγώ, άλλος μου το είπε ή το έκανε». Ο Πρόεδρος δεσμεύει την εταιρεία και οφείλει να διαφυλάττει το νόμιμο τρόπο λειτουργίας της, ειδικά δε σε ότι αφορά τη διαχείριση δημόσιων κονδυλίων. Ο δε Αντιπρόεδρος να απαιτήσει τον πλήρη έλεγχο των ενεργειών του Προέδρου.
Με την ευκαιρία, θέλουμε να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας αυτά που αναφέρονται στην από 3.03.2010 επιστολή μας για ότι σας αφορά και την οποία σας αποστέλλουμε εκ νέου.

Για το Συνδυασμό
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ο επικεφαλής
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου