Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Συγχαρητήρια στα κοριτσια για τη διάκριση

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β΄ Αθήνας, εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Μελισσίων, για τη διάκριση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης κοριτσιών του Λυκείου σας, η οποία κατέλαβε την τέταρτη (4η) θέση, στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, σχολ. έτους 2009-2010, οι οποίοι διεξήχθησαν στην πόλη του Μεσολογγίου από τις 22/2/2010 έως 25/2/2010.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες της ομάδας Καλαθοσφαίρισης γιατί εκτός του απαράμιλλου αθλητικού τους σθένους μέσα στα πλαίσια του «εύ αγωνίζεσθαι», επέδειξαν και άριστη συμπεριφορά εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Επίσης άξιος συγχαρητηρίων είναι και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ντονάς Δημήτριος, για την προσπάθειά του στην ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού. Η αθλητική δραστηριότητα των μαθητών μας πρέπει να ενισχύεται και να καθοδηγείται έτσι ώστε η σωματική άσκηση να γίνεται πράξη καθημερινότητας και στάση ζωής.
Ελπίζουμε οι συντονισμένες προσπάθειες του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και του Λυκείου σας να συνεχίσουν να αποβαίνουν καρποφόρες στο κοινό στόχο για την αναβάθμιση του σχολικού αθλητισμού, τη βελτίωση του ακαδημαϊκού επιπέδου των μαθητών/αθλητών και για τη διαμόρφωση μαθητών με προσωπικότητα.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α. & Προϊστάμενος του Γραφείου
                              Φυσικής Αγωγής Τ.Σ.Υ.
                            ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου