Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΓΚΑΤΖΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γεννήθηκε στα Μελίσσια το 1965. Κατάγεται από Μικρασιατική οικογένεια, από τους πρώτους κατοίκους της περιοχής Παλιάγιαννη. Είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι μέλος στον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο , στον οποίο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Γραμματέας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας την περίοδο 2007-2008 , αναπληρωματικό μέλος στο Πολιτιστικό Κέντρο, μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΤΕΜ, μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος και της επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Μελισσίων.
Έχει λάβει μέρος στις εκλογές του 1998 και του 2002 με τον συνδυασμό "Μελίσσια Νέα Εποχή".
Έχει εκλεγεί Δημοτικός σύμβουλος την τετραετία 2007 -2010.
Όραμα και φιλοδοξία του είναι να συμβάλει ενεργά στην ορθολογική ανάπτυξη της πόλης μας και να βοηθήσει στην επίλυση των μεγάλων περιβαλλοντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, καθώς και στην βελτίωση της ποιότητα ζωής τους, προκειμένου ο Δήμος Πεντελικού με έδρα τα Μελίσσια να γίνουν ξανά προάστιο.
Σύνθημα του είναι:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ
ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΠΟΛΗ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
του Σωτηρίου

Γεννήθηκε στη Μεσσηνία. Για 27 χρόνια εργάστηκε σαν πολιτική υπάλληλος στο Υπ.Δημόσιας Τάξης ,τα τελευταία 15 χρόνια υπηρέτησε στο Γρ. έκδοσης ταυτοτήτων του Α/Τ Μελισσίων . Εκλέχθηκε Δημ. Σύμβουλος Μελισσίων το 2006. Την περίοδο 2007-2008 διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Μελίσσιων» Επίσης είναι Γραμματέας του Συλλόγου Πελοπόννησιων του Δήμου Μελίσσιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου