Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Συγκέντρωση Δ. Στεργίου στην κεντρική πλατεία Μελισσίων

«Δύναμη μου είστε όλοι εσείς που με στηρίζετε και μαζί προχωράμε στην δημιουργία του μεγάλου καλλικράτειου Δήμου Πεντέλης. Με ξέρετε καλά, αυτός ήμουν αυτός είμαι και αυτός θα παραμείνω. Είναι στην διάθεση όλων σας , τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Πεντέλης μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μου. Σας χρειαζόμαστε όλους, μαζί με τους άξιους και ικανούς συνεργάτες μου να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ! Σας ευχαριστώ πολύ»
Στην πλατεία του Αγ.Γεωργίου στα Μελίσσια,  το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου έγινε λαϊκό δημοψήφισμα. Εκατοντάδες Μελισσιώτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο τους, τον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.
Δίπλα του σαν μια αλυσίδα αγάπης ,όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού», καλωσόριζαν τους συμπολίτες τους που αψήφησαν το κρύο και την υγρασία και τους τίμησαν με την παρουσία τους. Όλος ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Άξιο Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη, δεσμεύτηκαν :
•Να είναι πάντα παρόντες ,εκεί που τους καλεί το καθήκον και να λειτουργούν με γνώμονα το δίκιο το συμφέρον του   πολίτη.
      •Να νοικοκυρέψουν το δήμο, με σωστή και ορθολογική οικονομική διαχείριση.
      •Να σέβονται τον πολίτη, τα δικαιώματα του, την περιουσία του και την ακίνητη περιουσία της κάθε δημοτικής περιφέρειας.
    •Να γίνει ο νέος καλλικράτειος δήμος Πεντέλης, ανθρώπινος , πράσινος, με υποδομές για την καλύτερη προσβασιμότητα των αδυνάτων συμπολιτών μας.
   •Να ζουν και να δημιουργούν τα παιδιά μας , οι πολίτες του αύριο!
   •Να μην παρεκκλίνουν από τις αρχές τους
Ο Δήμαρχος Δήμήτρης Στεργίου –Καψάλης ζήτησε από τους συμπολίτες του, να συμμετέχουν σε όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες με κορυφαία στιγμή, την ψηφοφορία της 7ης Νοεμβρίου. Η κάλπη είναι μόνον ένας κρίκος στην αλυσίδα των αγώνων που ακολουθούν. Γιατί η ζωή του έχει οικοδομηθεί στην αρχή " τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται με αγώνες, με κόπο, με αίμα και ΨΥΧΗ»

Δελτίο Τύπου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
http://www.stergiou-kapsalis.gr/stergiou3/stergiou31/250--3-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου