Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

"Ευνοϊκή ρύθμιση" οφειλομένων δημοτικών τελών

Δεν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα οι πολίτες των Μελισσίων που θα δηλώσουν μέχρι 30 Ιουνίου 2010 τις διαφορές που υπάρχουν στα πραγματικά τετρ. μέτρα των ακινήτων τους και στα τετρ. μέτρα που είναι δηλωμένα στη ΔΕΗ.
Με ευνοϊκούς όρους ο Δήμος Μελισσίων καλεί τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλώσει τις μεταβολές εμβαδού στα ακίνητά τους ή έχουν δηλώσει ανακριβώς την επιφάνεια των ακινήτων που κατέχουν, να προσέλθουν στο Δήμο, προκειμένου να ρυθμιστούν ευνοϊκά οι οφειλές τους σε Δημοτικά Τέλη και Δημοτικό Φόρο, χωρίς να επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις.
Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 30/6/2010.
Στην επιφάνεια που υπόκειται στο τέλος δηλώνονται εκτός του χώρου κύριας χρήσης οικίας ή επαγγελματικού χώρου και οι ημιυπαίθριοι χώροι, οι αποθήκες, οι θέσεις στάθμευσης, τα πατάρια, τα δώματα κλπ. Για τις δηλώσεις μεταβολής των επιφανειών των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης που θα συνοδεύεται με τα εξής δικαιολογητικά:

Λογαριασμός της Δ.Ε.Η.
Συμβόλαιο και οικοδομική άδεια.
Κατόψεις δηλωθέντων χώρων
Σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας ή πίνακας χιλιοστών.
Όσοι ιδιοκτήτες έχουν δηλώσει σωστά την επιφάνεια του ακινήτου τους και δεν έχουν μεταβολές στο εμβαδόν του δεν χρειάζεται να προσέλθουν στο Δήμο.

Μελίσσια, 16/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Μελισσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου