Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

«Διασφάλιση συνθηκών λειτουργίας 1ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ»

                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ             
O συνδυασμός "Μελίσσια – Συμμετοχή – Ανάπτυξη" σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 23/06/10 και ώρα 12.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου & Αγ. Γεωργίου), με θέμα:
«Διασφάλιση συνθηκών λειτουργίας 1ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ (Νοσοκομείο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
                                         Για το Συνδυασμό
                                   Ο Πρόεδρος
                    Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

                    Δύο «πράσινες» υποψηφιότητες
Στη διαδικασία της διαβούλευσης και της αξιολόγησης έχουν τεθεί από τις Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη οι δύο υποψηφιότητες που κατατέθηκαν μέσω διαδικτύου στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων.
Πρόκειται για την υποψηφιότητα του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου των Μελισσίων και του κ. Απόστολου Πατραμάνη.
Οι γνώμες αξιολόγησης των Τ.Ο. για τους υποψηφίους δημάρχους, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ψηφοφορία, θ' ακολουθήσουν τον δρόμο προς τη Νομαρχιακή και συνακόλουθα την Περιφερειακή Επιτροπή.
Εν συνεχεία, βάσει της σχετικής εγκυκλίου που εξέδωσε ο γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτης Ξυνίδης, θα συγκληθούν από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στα κεντρικά γραφεία του κινήματος συνεδριάσεις ανά νομό, στις οποίες θα συμμετέχουν ο γραμματέας και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής, o γραμματέας και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της αντίστοιχης Περιφερειακής Επιτροπής, οι βουλευτές και τα υπόλοιπα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του νομού.
http://www.amarisia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28809:-lr-&catid=144:new&Itemid=218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου