Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ "6"


Η Δημοτική Κίνηση των "6" χαιρετίζει την έμπρακτη πορεία για την υλοποίηση της Διοικητικής Αναδιάρθρωσης της Χώρας με την εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης".
Έχουν ωριμάσει, πλέον, οι συνθήκες για να περάσει η πατρίδα μας από την εποχή της κοινωνίας των χωρικών στην εποχή της κοινωνίας των πολιτών. Η δημιουργία μεγάλων και ισχυρών μονάδων τοπικής αυτοδιοίκησης – δήμων είναι πλέον απαραίτητη για να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν ισότιμα τ' αγαθά του πολιτισμού. Το όραμα του Δοξιάδη για τη δημιουργία μεγάλων αστικών κέντρων, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, γίνεται πλέον πραγματικότητα. Η τρομακτική τεχνολογική πρόοδος, η εξέλιξη των επικοινωνιών, η βελτίωση του οδικού δικτύου, των συγκοινωνιών και των μέσων μεταφοράς ήταν αναπότρεπτο να οδηγήσουν σαυτή την εξέλιξη.
Η συνένωση του δήμου μας με τους όμορους δήμους Πεντέλης και Ν. Πεντέλης, οι οποίοι μέχρι τώρα λειτουργούσαν, στην πράξη, σαν μια ενιαία οικιστική ενότητα, θα δημιουργήσει έναν ισχυρό δήμο που θα μπορεί, με χαμηλό κόστος, να προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές υπηρεσίες στους δημότες του, σε όλους τους τομείς, και σ' αυτους που μέχρι τώρα αντιμετώπιζε δυσκολίες και προβλήματα, όπως των κοινών υποδομών και της οργάνωσης πλήρωςστελεχωμένωνν υπηρεσιών.
Στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται τα Μέλη και οι Φίλοι της Κίνησης θα είμαστε όλοι παρόντες, ώστε να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Νέο μας Δήμο, ένα Δήμο που θα σέβεται τα στελέχη του και θα υπηρετεί με ζήλο, ανιδιοτέλεια και αποτελεσματικότητα τους πολίτες του, θα επιλύει τα προβλήματά τους και θα προάγει το κοινό συμφέρον.

Για τη Δημοτική Κίνηση των "6", oι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Παναγιώτης Μούστρης, Ευαγγελία Μπουσίου,
Παναγιώτης Γκατζόλης, Σεβαστός Βορέας
& Κατερίνα Χριστοφιλοπούλου.
Μελίσσια, 30 Απριλίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου