Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ταλαντεύτηκε, αλλά συνεχίζει ο Γραφάκος !!!

Την οριστική απόφασή του να παραμείνει στην Αυτοδιοίκηση κανα διεκδικήσει την επόμενη θητεία στον Δήμο Πεντέλης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο απερχόμενος δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του.
«Πράγματι ταλαντεύτηκα για το αν θα έπρεπε να συνεχίσω στην επόμενη θητεία ή να μεταπηδήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όμως, την απόφασή μου την έχω λάβει και είναι οριστική. Δεν έχω δικαίωμα να φύγω από εκεί που με έταξε ο κόσμος, να αφήσω τους συνεργάτες μου με τους οποίους φτιάξαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχω δικαίωμα να αφήσω τον κόσμο.

 Ξεκινάμε με στόχο να κερδίσουμε την οριστική μάχη, με στόχο να κερδίσει το πολιτική ήθος. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γραφάκος, μιλώντας σε αίθουσα του Κολυμβητηρίου Μελισσίων...
Διαβεβαίωσε επίσης τους παριστάμενους ότι ο συνδυασμός του θα ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση, με γνώμονα το καλό της πόλης, μακριά από πρακτικές που ακολούθησαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι την προηγούμενη τετραετία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.amarysia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=32497:l-r&catid=144:new&Itemid=218


Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  «Η Πεντέλη στο ύψος της», εξέδωσε  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στο οποίο αναφέρει τα εξής:
Ο Συνδυασμός  διοργάνωσε εκδήλωση, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη στήριξή τους και να διατρανώσει την πρόθεση να παραμένει στην πρώτη γραμμή των δημοτικών πραγμάτων του Δήμου Πεντέλης συσπειρωμένος και δυνατός, όπως οφείλει, τιμώντας έτσι την ψήφο των πολιτών.
Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Μελισσίων και επικεφαλής του Συνδυασμού Μανώλης Γραφάκος δήλωσε μεταξύ άλλων:
 «Eίναι αυτονόητο ότι θα είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες της νέας πόλης, είτε μας στήριξαν, είτε όχι στις πρόσφατες εκλογές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, που μας ψήφισαν στα Μελίσσια με ένα συντριπτικό ποσοστό που ξεπέρασε το 60%, αλλά και τους φίλους μας στην Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη οι οποίοι μας έδωσαν με την ψήφο τους, ένα ποσοστό που στο σύνολο της νέας πόλης προσέγγισε το μισό των ψήφων. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τις ίδιες αρχές, το ίδιο ήθος και την ίδια αξιοπρέπεια που πορευόμαστ ε όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι τις επόμενες εκλογές όπου και πάλι θα συμμετέχουμε για να διεκδικήσουμε εκ νέου τη Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης δημοτικής θητείας, θα είμαστε παρόντες για να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε όσα επιτύχαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το έργο που επιτελέσαμε, εμποδίζοντας όποιον επιχειρήσει να το αμαυρώσει. Θα ασκήσουμε σωστή και όχι στείρα αντιπολίτευση σαν αυτή που υπέστη η δική μας διοίκηση. Θα δώσουμε πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση. Θα επικροτήσουμε ότι θετικό εισηγείται και υλοποιεί προς όφελος του Δήμου και των πολιτών. Το ίδιο εκτιμούμε ότι πρέπει να κάνουν όλοι οι συνδυασμοί, ώστε να επιτύχει η μετάβαση στο σχέδιο Καλλικράτης, που είναι μία σημαντική υπόθεση για το μέλλον της πόλης, ειδικά στα τρία δύσκολα επόμενα χρόνια για τη χώρα μας.
Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, και στοχεύουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια το μήνυμά μας να φτάσει σε ακόμη περισσότερους πολίτες της νέας πόλης που δεν καταφέραμε να φτάσει ως σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη πολυσυλλεκτι κή παράταξη που δημιουργήσαμε και που απέδειξε έμπρακτα ότι είναι πάνω από κόμματα και παρατάξεις στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι η νικήτρια».
Χαιρετισμό απηύθυναν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης, Νατάσα Κοσμοπούλου, Ελένη Πολίτη, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Κώστας Καλλιανώτης και Βλάσσης Σιώμος, καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων Νίκος Δροσάτος και Ανδρονίκη Γκατζόλη, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό τους και διακήρυξαν για ακόμη μία φορά την πρόθεσή τους ενωμένοι να εργαστούν για το καλό της νέας πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου