Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Όπου γάμος και χαρά, ο Γραφάκος πρώτος

Συνέντευξη «φάντασμα»!!!
Συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στη 1:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων (Καλαμβόκη 2Α), ο Δήμαρχος «φάντασμα» της πόλης μας. Ο κ. Μανώλης Γραφάκος ο οποίος έχει να πατήσει σε Δημοτικό Συμβούλιο από τον Οκτώβριο του 2009, πρόκειται να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους του «ελεγχόμενου» Τοπικού Τύπου, τις νέες προπαγανδιστικές ιστοσελίδες και «υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των δημοτών» καθώς επίσης και.για τρέχοντα θέματα του Δήμου.

Όπου γάμος και χαρά, ο Γραφάκος πρώτος
Γκαντέμης(έχει πάρει φαίνεται τη σχετική «ευλογία» από την οικογένεια Μητσοτάκη) αποδείχθηκε άλλη μια φορά ο «Δήμαρχος-φάντασμα». Η παρουσία του Μ. Γραφάκου στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου όπου διεξηχθησαν οι ημιτελικοί αγώνες του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων, συνέβαλε τα μέγιστα για να υποστεί η ομάδα μπάσκετ του Λυκείου Μελισσίων, δυο ήττες και να καταλάβει όπως και πέρσι, την 4η θέση.
 
Στον ημιτελικό το ΓΕΛ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ηττήθηκε από το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με σκορ 35 - 31.
Τα εκπληκτικά κορίτσια μας αν και έχαναν με διαφορά, πάλεψαν στα ίσα το παιγνίδι, πλησίασαν και κάποιες φορές προηγήθηκαν.
Συγκλονιστικό φινάλε είχε ο μικρός τελικός στον οποίο τα κορίτσια αν και προηγήθηκαν του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ στο ημίχρονο με 22 – 20, τελικά έχασαν στα σημεία με σκορ 40 - 41.
Στον μεγάλο τελικό οι μαθήτριες από τα ΛΙΟΣΙΑ(ΕΤΑΔ Α. ΛΙΟΣΙΩΝ), επεβλήθησαν του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 63 – 38 και αναδείχθηκαν ακόμη μια χρονιά Πρωταθλήτριες
Τα δικά μας κορίτσια για να φτάσουν στους ημιτελικούς έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
ΕΤΑΔ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΕΛ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:73-37
1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΓΕΛ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 41 -59.
ΓΕΛ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 64 - 29
Πηγή: sporthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου